Missie en visie

Missie en visie

 Job-Link maakt werk van een duurzame match

Samen met mensen met een beperking zoeken we naar een duurzame job op de gewone arbeidsmarkt. We zoeken naar de juiste match tusen ‘individu’ en ‘job’, ‘werknemer’ en ‘werkgever’ en ondersteunen alle partijen waar nodig. Opleiden doen we op de werkvloer, zolang en intensief als nodig en zo kort als mogelijk. We maken van diversiteit onze kracht.

Job-Link maakt werk van ondersteuning voor werkgevers

We ondersteunen werkgevers in de aanwerving, opvolging en aansturing van hun medewerkers meteen beperking. We bouwen samen met werkgevers aan een HR-beleid waarin medewerkers met een beperking een platskrijgen.

Job-Link maakt werk van een goede samenwerking

We vertrekken van de kracht van elk individu: werkzoekende,werknemer, werkgever. We werken constructief en doelgericht samen met het gespecialiseerde netwerk in Vlaams-Brabant en Brussel. Een sterk netwerk met werkgevers: één van onze basispijlers. We zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden via innoverende projecten.

Job-Link maakt werk van de eigen organisatie

We werken met een doelgerichte en methodische aanpak vanuit een systeemgerichte visie. We bieden ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden aan al onze medewerkers. We staan voor een open en transparante communicatie.

Job-Link maakt werk van werk! 

 

“Job-Link werkt met de meest delicate profielen van de arbeidsmarkt en het geeft een enorme voldoening om deze mensen niet alleen kansen te geven maar ook het vertrouwen op een nieuwe toekomst. Het is onze taak om bedrijven te sensibiliseren en te mobiliseren om letterlijk en figuurlijk ruimte te maken voor personen met een beperking. We weten waarover we praten want 25% van ons personeelsbestand bestaat uit personen met een beperking. Want iedereen verdient een kans… en Job-Link helpt om deze kansen waar te maken!”

Babs Roex, directeur Job-Link   - 

Andere items

Over ons Team

info@job-link.be
T 016/46 81 20
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x