Coaching van uw medewerkers

Coaching van uw medewerkers

Dreigt uw firma talentvolle medewerkers te verliezen door stress of druk?
Wilt u een werknemer opnieuw integreren na een langdurige afwezigheid? 

Heeft u hulp nodig bij het afstemmen van het takenpakket van een werknemer met een arbeidsbeperking?  

Hoe kan Job-Link helpen?
Job-Link zit met de betrokkenen rond de tafel en maakt een functieanalyse op vanuit een neutrale positie. Is er een herverdeling van het takenpakket nodig? Is de jobinhoud op lange termijn te zwaar voor het algemeen welzijn van uw werknemer? Job-Link gaat in overleg met de leidinggevenden en de werknemer om misverstanden uit te praten en de functie te herpositioneren en te boosten. Job-Link denkt proactief met het oog op het duurzaam behoud van de job. 
 

Stappenplan voor werknemer & werkgever:

STAP 1
Alles begint met een eerste gesprek. Job-Link komt ter plaatse en bekijkt samen met werkgever en werknemer het huidige takenpakket, de werkomgeving en de connectie met de teamleden. 

STAP 2 
Aan de hand van individuele gesprekken en observaties maakt de jobcoach kennis met de cultuur en structuur van het bedrijf. Het takenpakket van de betrokken werknemer wordt gedetailleerd in kaart gebracht en afgetoetst aan de capaciteiten. Er wordt een balans gemaakt tussen de taakeisen en de competenties.  

STAP 3
Samen met alle betrokken partijen zoeken we naar een duurzame oplossing. Job-Linkt stelt in samenspraak met de werkgever en werknemer een actieplan op. We komen tot een takenpakket dat op lange termijn haalbaar en zinvol is voor de werknemer en de werkgever. 

STAP 4
Job-Link werkt resultaatgericht. Een nabespreking en feedbackronde behoren tot onze uitstekende na-service.  

Waarom? 

Job-Link maakt elk onderwerp bespreekbaar. Via taakanalyse en functieanalyse werken we op individueel niveau maar steeds in functie van uw bedrijfscultuur en uw organisatiebehoeften. Het is de missie van Job-Link om de expertise in uw bedrijf te behouden aangepast aan de noden van uw werknemers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen dankzij Job-Link… een meerwaarde voor uw organisatie. 

Mijn bedrijf heeft interesse in het coachingsaanbod voor personen met een arbeidsbeperking. Neem contact op met Job-Link >>

info@job-link.be
T 016/46 81 20
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x