Functiecreatie in uw bedrijf

Functiecreatie in uw bedrijf

Een extra werkkracht inzetten en ruimte creëren voor bestaand personeel zonder extra kosten? Ziekteverzuim verlagen door in te zetten op het werkcomfort en de tevredenheid van het personeel? 
Een opportuniteit bieden aan een persoon met een arbeidsbeperking? 

Dat is de essentie van functiecreatie!

Functies in bedrijven worden almaar complexer; meer uitdagingen, een grotere verantwoordelijkheid en een toenemende werkstress. Het nieuwe concept functiecreatie brengt opnieuw evenwicht in uw organisatie en optimaliseert uw bedrijfsprocessen door het afsplitsen van taken en functies. Personen met een arbeidsbeperking kunnen de werkdruk verlichten door deze afgesplitste en ondersteunende taken op zich te nemen, waardoor het voor uw werknemers mogelijk wordt om meer te focussen op hun kernactiviteiten.

Job-Link, uw jobcreator

STAP 1 
Job-Link zit met u rond de tafel voor een oriënterend gesprek. Samen bekijken we of we deze win-win ook voor uw organisatie kunnen realiseren. 

STAP 2
Aan de hand van een quick-scan maakt Job-Link een eerste inventarisatie van het takenpakket. Worden werknemers van hun hoofdtaken afgeleid? Stapelen de bijkomende taken zich op? Kunnen werknemers wat extra hulp gebruiken? We krijgen een algemeen inzicht in de werkprocessen, het draagvlak en de mogelijkheden van uw organisatie. 

STAP 3
We gaan in gesprek met leidinggevenden én werknemers. Job-Link luistert, observeert en kijkt met een vergrootglas naar uw bedrijf. Dankzij onze expertise kunnen we perfect inschatten welke relatief eenvoudige functies afgesplitst kunnen worden. Nadien voegen we deze samen tot duurzame banen voor mensen met een arbeidsbeperking. 

STAP 4
Job-Link gaat hand in hand met transparante communicatie. Een terugkoppeling behoort steeds tot onze werkwijze. Job-Link ondersteunt gedurende het hele proces, van de opleiding van de nieuwe werknemer tot de begeleiding van het team en de leidinggevenden. 

 

Mijn bedrijf is geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek rond functiecreatie >>

info@job-link.be
T 016/46 81 20

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x